Flytten!

En vecka i nya hemmet sen var det dags att flytta igen. Lägenheten skulle packas ner och städas. Vi fick hjälp av våra snälla föräldrar och syskon, så det var bara för lilla Lycka att vänja sig med folk. Hon tog det med ro, låg i köket och sov.
Sedan flyttade vi in till mina föräldrar i några dagar vilka snart blev favoriter hos denna lilla valp, vi han även bo några nätter hos Jockes föräldrar och hon fick då lära känna deras hund Zera, bästa lekkompisen!
Den 5 September lämnade vi bort Lycka till Malin några timmar för att skriva papper på vårat hus!
Samma dag flyttade vi in, första veckan var det bra rörigt här hemma, grejer högt och lågt och människor överallt det vart en lite rörig period och det blev fler "olyckor" inne än tidigare.
När vi väl var inflyttade vart det lugnt, jag var hemma några veckor till och vi tog tagarna som de kom, började träna lite trix och grunder.
Selma tyckte Lycka var rätt jobbig när hon skulle på henne hela tiden och gärna dra i hennes koppel när vi var ute och gick men med lite hjälp från matte fick vi snart ordning på den lilla på promenaderna och även innomhus. Nu kommer dom bra överens och Selma kan till och med tycka det är okej att leka någon minut med henne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0