1 årsdag och midsommar

I fredags fyllde jag och mina syskon 1 år. Jag vaknade i sommarstugan och fick paket av mormor och morfar på sängen. De gav mig ett gott ben och en grej man ska leka med i vattnet.
På förmiddagen tog matte och jag en promenad och letade grejer i skogen. Sen åkte jag båt, det var en konstig sak, nästan som en bil fast den är på vattnet, jag vet inte riktigt om jag gillade det eller ej..
På eftermiddagen kom mina kompisar Meja och Molly så vi lekte hela kvällen ute vid stugan. Selma var självklart också med men hon tycker mest om att gå runt och nosa och titta och gärna få en smakbit från tvåbentingarna när de äter. 
Det har varit mycket liv och rörelse och nya människor hela helgen så nu är jag lite trött och vill hellst inte lära känna så många nya tvåbenta på ett tag.
Idag tog matte och jag en tur till hundklubben och tränade agility. Jag börjar bli rätt duktig ska ni veta iaf ibland. Om matte lyckas så får ni se en film på mig från en träningstävling som vi var på dagen innan min födelsedag.

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DUDDoDm3S7Ug&h=PAQF5nJqq
 
 
 
 

Åskådare på Agility och Lydnads SM

I går eftermiddag när matte slutat jobbet packade vi bilen full med saker och jag fick skönt bädda ner mig i min bur sen bar det av till Borlänge. Det tog ca 3 timmar i bilen sen var vi framme. Vi kom till en camping, jag hade aldrig tidigare vart på en sån men det var en del tvåbenta som gick runt och en hel del fyrbenta också faktiskt.
Mötte oss när vi kom gjorde Meja och Molly och deras husse och matte Ida och Micke. De hade varit där sedan kvällen innan och det hade regnat hela dagen så de var ganska blöta. Men när vi kom var det fint väder.
Husse satte upp vårt tält, det är som en jättestor hundkoja där både tvåbenta och fyrbenta kan vara för er som inte visste. Jag och matte fick med oss Meja, Molly och Ida på en promenad. Det var skönt att sträcka på benen efter att legat stilla så länge.
De tvåbenta grillade medans vi fyrbenta snällt fick sitta bredvid. Efter middagen tog vi en längre promenad, jag fick springa lös och busa med mina kompisar, det var jätteroligt!
Vi (jag, matte och husse) kröp in i vår stora hundkoja ganska skapligt på kvällen för vi skulle upp tidigt på morgonen. Jag somnade ganska snabbt på mattes arm och sov bra hela natten, vaknade bara 2 gånger men då somnade jag om ganska snabbt.
Idag har vi varit bland massor med fyrbentingar och tvåbentingar hela dagen. Det var Agility och Lydnads SM. Vi var nästan bara vid agilityn för det tycker matte och husse och Ida och Micke är roligast att titta på. Jag har fått vara med hela tiden och jag har varit superduktig. Det fanns många lekkamrater där men jag fick inte lov att busa med nästan någon. Matte och jag passade på att träna lite lydnad och trix på sidan av för annars hade jag nog tyckt det varit lite väl långtråkigt. Jag fick en fin bur men den vill jag hellst inte gå in i.... kanske jag kan tycka den är okej en vacker dag.
Hedvig och Liin från Agilityn i Katrineholm var superduktiga och kom 3a med sitt lag!
Både jag och matte blev peppade av så mycket duktiga hundar så vi passade på att träna slalom när vi kom hem. Jag fixade 12 pinnar lite snea men med bra sug frammåt, duktig väl:)!
Nu ska ni få se lite bilder och jag ska sova, eller föresten jag har redan somnat och drömmer sött.
Det här är våra stora hundkojor igår kväll när vi kom fram
Här har jag gått och lagt mig på mattes sovsäck
Liin och Hedwig med sin matte Ingrid när de springer ärevarvet för bronsplatsen!
Jag hittade en trevlig kompis att leka med, är vi inte lite lika?!

RSS 2.0