Agility och lydnadsträning

Igår var första gången vi tränade agility på två veckor. Jag hade nästan glömt hur kul det är:) jag var supertaggad men det gick bra och vi hade skoj. Det var fyrklövertävling på kvällen men den avstod vi. Selma, matte och Tindra var där som åskådare istället! Matte bad dock dom ha kvar banan så idag på förmiddagen passade vi på att köra den åt båda hållen. Lite slalomingångar måste vi repetera annars har vi bra flyt nu! Vi passade också på att träna igenom lydnadsklass 1 medan Tindra sov, fortfarande så vill jag tugga på apporten, har inte fullt fokus i linförigheten och gör ett skutt vid ingången på inkallning. Men vi ska träna på nu och fa alla bitar att falla på plats. Platsliggning kom jag ihåg fast det var nästan ett halvår sen jag gjorde det senast... Vi provade även lite moment för appellen och de går bättre och bättre så kanske tar vi oss till en apelltävling en vacker dag:)


Spårat

Nu är vi hemkomna efter ett par timmar i skogen med 4 andra aussiesar och deras två mattar. Vi hade kul och nu är jag trött:)


Borttappat lösenord

Förlåt för att vi inte skrivit på länge, matte slarvade bort inlägget till bloggen... Men nu har hon kommit på det igen:) senaste två veckorna har jag inte gjort mycket alls. För två veckor sedan skadade jag min ena trampdyna på framtassen efter det har jag fått tagit det lugnt. Jag blev slö och kräktes i samband med det. Men nu är jag pigg igen och trampdynan bättre. Så idag ska vi ut i skogen och spåra!


RSS 2.0