Semester på Öland

Jag är nu på Öland med min familj, "mormor och morfar", mattes syster och hela deras familj, min tvåbenta gammelmormor och imorgon kommer mattes andra syster Josefine. Vi bor i ett stort hus, bra för mig för då blir det inte så trångt. Vi har även en stor tomt framför huset där jag har en hage jag får vara i. Matte har även släpat med sig slalompinnar så vi kan träna lite. Det finns ett hundbad där jag har badat ett par gånger redan. Det är kul att vi fyrbenta är så välkomna på den här campingen!
Innan vi åkte har vi haft full fokus på agilityträning, det går bättre och bättre och matte och jag börjar bli samspelta. Nästa vecka ska vi till Karlstad och tävla så nu gäller det att fokusera. Här på Öland har vi inte så stora möjligheter till riktig agilityträning men det finns bra buskar att träna runt, lite staket som är lagom hopphöjd och så slalomet. I övrigt ska vi springa lite den här vecka jag och matte så vi håller konditionen igång och intervallträna i en backe som går bredvid huset. Men nu ska vi sova, godnatt!


Söndag

Förra inlägget skulle ha publicerats igår men vart fel och kom idag istället. Så för att förtydliga så fyllde jag igår alltså den 22. Idag har husse jobbat. "Mormor" kom hit och matte, jag, Selma, Tindra och mormor tog en promenad. Jag fick syn på något som jag trodde var en pinne som rörde sig så jag sprang efter men matte skrek i panik så jag vände om... Tur var väl det för tydligen kan sånna där levande pinnar vara farliga och bitas... Annars var det en trevlig promenad, jag fick leta efter matte när hon glömde sig i skogen också. På eftermiddagen var vi hos "farmor och farfar" Vanja och Anders var där och Malin och Andreas med. Anders ger mig alltid godis och idag fick vi något extra gott, grisöra, mums! De var också och hejade på mig när jag var med på fyrklövertävling i torsdags, (agilitytävling) kul att dom kom och titta tycker både jag och matte. Nu är det läggdags för ikväll, sov så gott!


2 årsdag

Idag är det faktiskt min dag för jag fyller 2 år idag! Vi firade mest igår för då var mina kompisar Meja och Molly här. Vi tränade agility på förmiddagen sen umgicks vi hela kvällen medan de tvåbenta firade midsommar. Vi firade vi med men på vårt vis med lite bus!
Imorse fick jag gosa i sängen och sen har vi varit en sväng vid grusgropen. Först lite uppletande sen ett par vänder i grusgropen. I kväll har matte och husse och Tindra varit iväg så jag och Selma fick vara själva hemma. Tråkigt på min födelsedag men jag fick väl stå ut. Nu är alla hemma igen iaf och så ska vi sova nu! Godnatt!


RSS 2.0