Bus och promenad med Mia

Idag är det jättefint väder ute och vi har varit på promenad med Mia och hennes matte Malin (som är min husses syster). Vi gick runt stallsbacke och vi fick springa lösa i skogen och grusgropen. Hon är riktigt skoj att busa med lilla Mia, fast hon blir förbannad när hon inte hinner med mig:) 
 
Imorgon kommer Meja och Molly och hälsar på mig, det ska bli skoj!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Agility träning

Idag fick vi låna bil av "mormor och morfar", jag kanske inte sagt det men mattes bil har blivit påkörd så den får nog åka till bilhimlen. Husses bil är inne på lagning så vi är billösa...
Men som sagt, idag har vi fått låna bil och det gjorde att vi kunde ta oss ut till klubben och träna agility.
Matte byggde upp en bana som en 8a ungefär med slalom i mitten. Jag kunde koncentrera mig bra idag och det blev en lyckad träning!
Ikväll kommer Mia och hennes matte och husse hit och hälsar på. Hoppas hon är lika leksugen som sist vi sågs!


Uppletande i grusgropen

Idag har matte, jag och Selma varit på långpromenad runt grusgropen. Jag fick springa lös stor del av promenaden, det var myckt skönt tycker jag. Jag var duktig också när vi mötte en hund så stannade jag och tittade på matte sen sprang jag till henne för att få godis innan vi gick vidare. Jag fick leta efter mina gosedjur i grusgropen, oj så jobbigt det var för min kropp, jag behöver nog göra det lite oftare.
 
Jag ligger och väntar medans matte lägger ut mina saker som jag ska få leta reda på.
 
Titta vad jag hittade
 
 
 
 

Halloween fest och härlig höstpromenad

 
I helgen var det Halloween, det är tydligen något man ska fira i de tvåbentas värld. Alla ska visst se konstiga ut och så kom det en massa barn och plingade på min dörr och ville ha godis. Jag tyckte det var onödigt så jag skällde på dom. Hemma hos "mormor och morfar" stod ett spöke i trädgården men det jag tyckte var läskigast var manschallerna som brann vid ingången, jag trodde jag skulle börja brinna när jag gick förbi där så studsade snyggt förbi dom. Till och med min lille tvåbenta kusin hade de klätt ut, honom gillar jag föresten, speciellt när han äter för han är så duktig på att spilla så jag kan få smaka lite. Jag hittade hans nappflaska också, den var i  lite välling så jag passade på att bita sönder nappen på den, matte blev inte så nöjd på mig.
 
 
Så här snygga var vi på Hlloween


 
Vi har också hunnit promenera i det härliga höstvädret och matte har fått för sig att jag ska lära mig backa upp på stenar och stubbar så det tränar vi för fullt på. Igår var matte och jag ute och cyklade en sväng och i skogen gömde matte saker till mig som jag fick springa och leta reda på. Hon gömde även sina nycklar och de hittade jag också åt henne, jag tror matte tycker det vore bra om jag kan hitta dom om hon tappar dom på riktigt någon gång med, säkert därför hon tränar mig så. Idag har jag spårat, matte la ett spår här utanför oss i skogen, det hann bli halvmörkt innan vi var klara men allt gick finfint, jag plockade upp alla saker som matte hade lagt ut i spåret. Matte har slutat jobba nu så vi är nästan aldrig själva hemma längre, det är lite lyxigt tycker jag.
 
Mormor ger mig godis:)                                                    
     
                                Söta Selma
  
 

Här visar jag upp min pokal som jag fick på KM


Mitt protokoll från KM


Lydnads KM 2012

Idag har vi tävlat lydnads KM för första gången i mitt liv. Protokollet blev ungefär det samma som från förra lydnadstävlingen förutom att jag inte la mig när matte sa ligg under gång så där fick vi en nolla med. Ställandet gjorde jag inte heller. Jag reste mig och ville fram till dommaren på tandvisningen, kanske var det för att jag innan vi gick in hade fått träffa massa trevliga människor som gav mig godis. Trots det här fick jag en fin pokal, min allra första:) ikväll ska matte, jag och Selma på halloweenkalas hos min "mormor och morfar" undra om matte tänker klä ut mig till häxa...


RSS 2.0