6 Månader

Igår fyllde Lycka 6 månader! I firade med att ta en sväng till skogen med mamma och Selma. Vi tränade uppletande och busade i snön! Lycka och jag promenaerade på stan mitt i julruschen utan problem, hon börjar bli så duktig så:)
Snö är kanonkul!!
Selma gillar också snön, även fast mycket av den fastnar i hennes päls

Liten börjar bli stor!

Om en vecka är Lycka 6 månader, tiden har gått så fort, tittar tillbaka på bilder och ser hur liten hon var. Men ska jag vara ärlig tycker jag det är skönt att hon blivit lite äldre. Hon har "peppar peppar" börjat klara rumsrenheten riktigt bra nu sedan ett par veckor tillbaka!
Några söta valpbilder jag hittade:


Agilityträning!

Ikväll har vi varit iväg på agilityträning. Tunnlar och hopphinder uttan hopp är vad vi roar oss med:)
Tränade med Ullis, Coco och Chanell idag. Chanell får visa hur det ska gå till och våra valpar får lära sig;)
Tränade raksträckor med drag frammåt, Lycka verkar verkligen gilla det här med agility, tunnlarna är riktigt skoj tycker hon dom kan man ta hela tiden om hon får välja:)
Tänkte lägga upp en liten film men det går inge vidare får se om jag lyckas imorgon.
Största delen av agilityträningen ägnar vi åt passivitetsträning, gick mycket bättre idag en förra gången men vi har bra mycket kvar att jobba på med den biten.

Aussieträff och Utställning

I lördags samlades vi på Lenatorpet med alla våra aussisar, Lyckas och min premiär att vara med! Det var ca 10 hundar med, vi provade på lite uppletande och agility, fikade och pratade, mycket trevlig dag!

I söndags var det sedan dags för utställning, både jag och Lycka är helt nya i den här sporten. Mamma och Clara var som tur var med som hejarklack:)
Vi åkte vid halv 7 på morgonen och efter att ha irrat runt lite i Eskilstuna hittade vi till hallen. En liten hall med olika "ringar". Vi anmälde oss och blev visade i vilken ring vi skulle vara i. Vi hittade en bra plats bredvid Lyckas uppfödare Annette, Bertil och Sandra och syrran Dusti.
I Lyckas klass var det bara hon och Dusti vilket nog var fullt tillräkligt första gången. 10 min innan vi skulle in kom vi på att man behöver något att sätta fast nummerlappen så mamma for iväg för att köpa en sån hållare, hon hann precis tillbaka när det var dags att gå in.
Vi skulle gå först så runt runt gick/sprang vi några varv, sen skulle dommaren klappa och känna på Lycka, det var inte alls så mysigt tyckte hon och försökte slingra sig ur. Sen var det lite mer springa och sen skulle hon stå framför dommare. Tjopp så var det klart. 2 plats kom vi på, vilket kan låta rätt bra tills man berättar att det bara var 2 hundar med:) Nöjda ändå, svårt att vara annat när vi var helt gröna i det, så gick vi för att ta kort hos fotograf och så fick Lycka träffa mamma Pixy. är vi satt och väntade när syrran och mamman tog kort somnade hon pladask på golvet. Mycke hundar och intryck gjorde att hon sov gått hela vägen hem sen.


RSS 2.0