Inatt har vi sovit i stugan så matte och jag startar dagen med en härlig promenad alldeles själva!


Sommarstugan

Vi kom nyss hem från sommarstugan där vi varit sen i söndags. Det är underbart där, jag får vara ute hela tiden och bada massor! Simma gör jag bara om jag får sällskap eller en boll att hämta. Men det känns i kroppen att det är bra träning för mina muskler. Nu ligger jag hemma i vardagsrummet och vilar lite. På eftermiddagen blir det agilityträning!


Agilityträning

Idag har vi tränat agility ihop med Meja och Molly och deras Ida, Lava med sin Malin och några till som jag inte känner så bra. Först körde vi en agilitybana, första rundan gick bra men jag hoppade kontaktfältet på bommen. Andra rundan tappade jag fokus så då gick det mindre bra. Nästa gång var jag lika ofukuserad så då fick jag gå av plan. Det gjorde susen för efter det försökte jag konsentrera mig bättre! Vi fick bra tips och idéer av Malin och Ida. Nu skulle vi bara behöva 2 st hopphinder hemma så vi kunde träna ofta!


Agilitytävling Karlstad

Idag har jag goda nyheter att komma med! Ni som tycker det blivit en vana att vi diskar oss på agilitytävling kommer bli förvånade nu. För idag tog vi oss i mål på 0 hinderfel och tiden 29,2 och placerade oss på en 13 plats av 127 starter! Vi fick därmed vår första pinne och rosett! I agilityloppet sprang jag in i fel tunnelingång och blev tyvärr diskade men vi lever länge på hopploppet! Imorgon kör vi vidare!


RSS 2.0