Agilitytävling i Åtvidaberg

I helgen åkte jag med matte och husse till Linköping på fredagkvällen. Vi åkte hem till mina kompisar ni känner nog till dom vid det här laget, ni vet Molly och Meja. Vi sov över där och på lördag morgonen ringde klockan redan strax innan 6. Vi klev upp och packade oss iordning, Meja och Mollys matte och husse skulle på bröllop på lördagen så Molly pch Meja fick vara med oss hela dagen, lyckost mig:) Vi tog bilen till Åtvidaberg där matte och Molly skulle tävla. Jag är fortfarande för ung men jag hade rätt skoj ändå. Första loppet var direkt på morgonen, det gick inge bra, matte tog fel väg och de diskade sig, klantig matte, hoppas hon lär sig springa rätt tills jag ska få börja tävla. Sen dröjde det många timmar innan de skulle köra sitt andra lopp så under tiden fick jag hoppa lite på framhoppningsbanan och gå runt och titta på de andra hundarna. Jag skötte mig riktigt bra på framhoppningen så det finns nog hopp om min framtid med:) När Molly och matte skulle tävla andra gången fick jag vara kvar i min bur (jag trivs rätt bra där faktiskt) den gången gick det betydligt bättre med på fjärde sista hindret blev det fel väg och disk, typiskt..
Många av mina kompisar från Katrineholm var på plats och tävlade, Chanell var duktig och tog sin näst sista SM pinne!
När vi kom hem till Molly och Mejas hus på kvällen var vi supertrötta och somnade bums alla tre i hallen. Nellie hade väntat på oss hela dagen och blev glad när vi kom hem igen.
Vi hämtade Micke och Ida på natten och sen var det bums i säng för på söndagen skulle Molly tävla med sin matte Ida. Vi följde med dit en sväng på söndagen men sen åkte vi hem ganska tidigt.
Det var en rolig helg och lärorik för mig!

RSS 2.0