Spår

Idag har snälla Talle varit ute med mig och Selma på dagen för matte och husse jobbade länge.
När väl matte kom hem tog matte med mig och Selma på en promenad. Vi stannade vid fotbollsplanen och tränade lite fot och trix.
När vi kom hem igen gick matte ut i skogen utan mig och Selma. Det visade sig dock vara för att lägga ett dpår åt mig. Jag gillar inte selen jag ska ha på mig när vi spårar men den går nog att vänja mig vid. Det här är i stort sett andra gången jag spårar men jag kände igen det sedan förra gången. Jag fick upp lukten direkt och började nosa som bara den sen förstod jag vart jag skulle och letade mig vidare. Jag kom till en pinne som jag plockade upp och gav matte. Samanlagt hittade jag tre pinnar och i slutet låg min favoritleksak.
Matte tyckte jag var superduper duktig som tog alla pinnar och hittade slutet.

Ikväll ska vi mysa i soffan, hörs en annan dag!






!


Oj oj nu har matte blivit dålig på att skriva...

Ni får ursäkta min matte hon har inte skrivit åt mig på sjukt länge, ingen ursäkt har hon heller..
Sedan sist vi hördes har jag fått en ny kompis, hon heter Meja och är Mollys lillasyster. Dom bor ju i Linköping så vi ses ju väldigt sällan med en gång har jag träffat Meja, hon var jättehäftig, första gången jag busar med en så liten bäbis. Rätt tuff var hon med hon vågade hänga på när Molly och jag busade. Matte har lovat att vi ska åka till Linköping och träna med dom några gånger i vår, hoppas, hoppas för jag gillar verkligen dom.
Här busar jag med Meja
Visst är hon söt:)
Det här är jag och Molly, vilopaus i busandet
Många kurser ute på hundklubben har börjat nu och matte har fått för sig att miljöträna mig varje torsdag för då är det som mest hundar och människor på klubben.
För två veckor sen passade jag på att lägga mig på 1 platsen på prispallen när vi stod och tittade på hundar, visst passar jag ganska bra där? Får hoppas att jag får stå där någon gång i framtiden på riktigt!
Matte, jag, mormor och Selma tog en promenad vid duveholmssjön.
Fick syn på en and på bryggan, mycket intressant...
Selma och jag på promenad

RSS 2.0