Härlig dag i grusgropen

I måndags var husse ledig, vi tog en promenad till grusgropen hela familjen. Där fick jag träna budföring mellan matte och husse. Träna igenom lydnadsklass 1 med matte och ett uppletande med fyra föremål hann vi med i skogen. Efter det var jag trött en liten stund. Nu längtar vi till all snö försvinner så vi kan komma igång med agilityträningen!


Semesterbilder på familjen och de andra som var med!


Jag i fjällen!


Slut på semestern

Oj vad en vecka går fort. Nu ligger jag i bilen och vi är på väg hem igen. Vi har haft en kanonvecka. Tvåbentingarna verkar ha uppskattat det fina väder vi haft, jag uppskattar att vi har varit ute mycket:) Nu ska det bli skönt att komma hem igen, jag längtar efter att få träffa Selma igen och få lite lugn och ro. Min tass är bättre och sista dagarna har jag sluppit ha tratt på mig. Hoppas snön har försvunnit hemma så slipper jag ha lindat när vi är ute också. Matte ska hjälpa mig att lägga upp bilder från semestern när vi kommer hem. Det har inte fungerat den här veckan. Så kika igen om några dagar så får ni se några härliga semesterbilder:)


Fina fjällen

Semestern fortsätter bra. Jag trivs i min tillfälliga flock och när det blir för rörigt i vår stuga lägger jag mig i matte och husses säng, där ser jag alla men behöver inte vara mitt bland alla. Två eftermiddagar i rad har vi varit ute i backen efter att liftarna stängt. I går var Mia och Zera med, vi busade och gömde grejer som jag fick leta efter. Det fanns också jättebra träd som stod som slalomportar (alltså som i agilityn) så vi tränade lite slalomingångar med. Idag var det bara husse, matte, Tindra och jag som var ute på eftermiddagen. Matte och jag tränade lite lydnad och så gömde de grejer till mig i backen. Jag tappade mitt bandage när jag sprang och letade saker så vi fick ta det lite lugnt sen. Nu ligger jag och vilar nedanför soffan.


Idre

Idag är det andra dagen i Idre. I lördags bodde vi på hotell som jag nämnde sist jag skrev. Som vanligt när jag är på semester så får jag lyxa till det och sova i sängen, supermysigt. Jag låg raklång bredvid husse och Tindra bredvid matte så det var fullt i sängen. Jag skötte mig utmärkt på hotellet, både på rummet och när vi var ute i receptionen bland andra tvåbentingar. På söndagen åkte vi vidare och kom fram till Idre. Det blev en ganska lugn eftermiddag, matte och jag tog en sväng och kollade läget men i övrigt var vi mest i stugan. Igår var hela vår lilla familj på promenad och tittade på olika djur. Jag hälsade på dom förra året med om ni kommer ihåg?! I år var jag lite nyfiken på fåren men inte så mycket mer och hästarna tittade jag bara lite på sen brydde jag mig inte om dom. Vi gick vidare sen och kom till en sträcka där jag fick vara lös. Min tass var bra lindad så jag kunde springa i den höga snön. Vi tränade också lite fot, inkallning och stanna och lekta gömma godis. Idag har  vi varit på en liten tur till affären, på eftermiddagen ska jag fråga Mia om hon vill följa med mig ut och busa när liftarna stängt:) 

Semester och skadad tass

I torsdags när vi var på hundklubben skadade jag min tass eller närmare bestämt sporren som är den översta trampdynan på ena framtassen. Jag skar mig på skaren när jag skuttade runt i snön. Det vart ett jack i den och blödde. Vi åkte till veterinären på fredagen, det var fullt i Katrineholm så vi fick åka till Vingåker. Så nu är jag förvisad till att ha tratt på mig och lindat när vi är ute och går. Tratten är jättetråkig, ni borde tycka synd om mig för det gör jag iaf... Jag har inte särskilt ont men det är viktigt att det inte blir inflammerat eller går upp mer nu.
Idag är vi på väg till fjällen. Selma är hemma hos mormor och morfar men resten av familjen är med. Vi har just haft en liten rast i bilåkandet på Färna herrgård. De tvåbenta fikade och jag fick komma ut och röra mig lite. Nu är vi i bilen igen, Tindra och jag sover, husse kör och matte skriver åt mig:) Nästa stop är i Rättvik, där ska vi sova på hotell och sen imorgon åker vi vidare till Idre. Vi hörs vidare under veckan!


Fortsatt löp...

Idag har vi varit hos mormor och morfar på förmiddagen. De hade främmande så det var bra träning för mig. De hade, innan vi kom dit, fått tydliga instruktioner om att inte bry sig om mig. Dom skötte sig utmärkt och jag accepterade dom fort. Jag fick ligga vid mattes sida och det kändes rätt skönt, då slapp jag hålla ordning på de andra. Det var kul att träffa Selma igen också, hon har bott hos mormor och morfar sen igår.
Hon fick åka dit för att matte blev så trött på oss. Nu när vi löpet är vi så kärvänliga vid varandra och har svårt att låta bli varann, till och med på natten kan vi få för oss att leka. Men nu är det nog sista veckan med det här löpandet. Ska faktiskt bli skönt för mig med att slippa det för jag blir lite konstig i kroppen av det här...
Igår var vi hos farmor och farfar, Zera löper också så hon är lika tokig som mig och Selma men vi var rätt lugna där ändå.


RSS 2.0