Oj längesen nu...

Nu får matte skämmas som inte har skrivit åt mig på länge. Sen sist har vi hunnit med en uppvisning på den så kallade katrineholms veckan. Det är en vecka om året då alla som bor i min stad alltså tvåbenta är ute på stan och så händer massa saker, folk springer, åker tvåhjuling, allt ser egentligen ut som en stor agilitytävling men lite mer mänsklig liksom om ni förstår?! Nåväl de ville iaf se lite av oss fyrbentingar också så matte och husse släpade med ett gäng agilityhinder till stadsparken, en grön plätt mitt i stan sen körde vi agility. Fullt med folk var det runt om, innan vi skulle starta var jag stressad och skällde på det mesta men sen fick vi tag på en leksak och då samlade jag mig och fokuserade ihop med matte och allt gick bra. Andra fyrbentingar dansade till musik och visade häftiga lydnadsmoment.
Vi har varit med på hund och familjedag på klubben. Vi visade även där upp agility och jag och matte provade även en rallybana, det var kul!
Dagen efter tävlade vi i Köping, första loppet var riktigt bra men i slutet av banan stod en mur, sån har jag aldrig sett förut, och matte var för långt bak så den sprang jag förbi och tog ett hopp istället och därmed disk. Andra loppet så öppnade sig himlen strax innan vi skulle in, som dränkta katter startade vi, matte fegkörde eftersom det blev halt och jag halkade ett par gånger så vi fick inget direkt flyt men kontaktfälten gick bra på alla utom bommen så vi var nöjda ändå. Nu fortsätter vi att träna kontaktfält och sitta still i starten. Nästa tävling är om två helger då kör vi fyra lopp på en dag och sen helgen efter det har vi fyra lopp till. Mycket agility just nu men det går åt för att bli bättre.

RSS 2.0