Dålig mage...

Idag var det tänkt att vi skulle vara på utställning i Sollentuna men under natten fick Lycka diarré stackaren så vi fick stanna hemma.
Hon är pigg men magen är inge vidare. Får köra en ris och fisk kur så hoppas vi hon blir bättre snart!
Vi har istället tränat lite nya konster här hemma:)
Nu ska vi titta på en agilityfilm inför vårens träning!
Några bilder från en härlig vinterdag17/2!

Frisk och rastlös!

Nu är mitt ben bra igen tror jag. Jag har inte fått sprungit som jag vill så svårt att säga om det är helt i sin ordning igen men tror det är bra.
Att vara stilla i två veckor är inte min grej, jag har så mycket spring i benen så jag får jaga min egen svans för att få utlopp för min energi. Och nu äntligen när jag börjar bli bra så har det blivit så otroligt kallt ute så det är bara kul en stund ute.
Men vi tränar utställning förfullt här inne. Häromdagen var den en massa folk här, då fick jag träna på att stå stilla när folk kände och klämde och tittade på mina tänder. Inte det bästa jag vet men har lärt mig att det är bara att aceptera läget. Sen springer jag och matte runt i cirklar med ett snyggt koppel och vi har börjat träna att husse aploderar, ni vet jag gillar inte riktigt det ljudet... all denna träning gör vi för att jag snart ska åka på utställning, den 18 februari är det dags!
I förrgår var mina "kusiner" på besök, Albin är jätteliten, han är jättespännade, ser ut som en björn i sina vinterkläder och låter så konstigt, jag är så nyfiken på den lilla krabaten och när matte eller husse håller i honom vill jag allra hällst sitta i knä jag med. Lite avundsjuk blir jag allt. Clara min äldre "kusin" hon är rolig hon, jag tror hon gillar mig mer och mer, i början tyckte nog hon jag var jobbig när jag hoppade så mycket. Men nu vill hon lära mig konster och busa med mig när vi ses. Hon och Emma (som är Mattias dotter, alltså min "bonuskusin" på två ben) har lärt mig vacker tass.
Det här är min tvåbenta kusin Albin 1 ½ vecka gamal
Här tränar min andra tvåbenta kusin Clara med mig och Selma

RSS 2.0